Aktuális információk

2017.08.16. 14:32:12

Álláshirdetés

A Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Baja pályázatot hirdet kollégiumi nevelőtanár munkakör betöltésére

A Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Baja pályázatot hirdet kollégiumi nevelőtanár munkakör betöltésére

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

A munkavégzés helye: 6500 Baja, Duna u. 33.

A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Kollégiumi nevelő munka elvégzése, különböző tantárgyak német ill. magyar nyelven történő korrepetálása, adminisztrációs feladatok ellátása.

Illetmény és juttatások: Az illetmény megállapítására és a juttatásokra a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

Pályázati feltételek: Tanári végzettség, középfokú német nyelvtudás (előny: matematika/ fizika/ kémia szakos végzettség)

Elvárt kompetenciák: Gyermekszeretet, empátia, pontosság, megbízhatóság, rugalmasság; kreativitás, munkabírás.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások: önéletrajz; motivációs levél; végzettséget igazoló dokumentumok.

A munkakör betöltésének feltétele: érvényes erkölcsi bizonyítvány

A munkakör betölthetőségének időpontja: 2017. szeptember 1. napjától

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. augusztus 25. A pályázati kiírással kapcsolatosan további információ: 79/520 931

A pályázatok benyújtásának módja: Postai úton: Kerek Márton MNÁMK Kollégiumának igazgatója, 6500 Baja, Duna u. 33. címre Elektronikus úton kerekm@hotmail.com címre.

A pályázat elbírálásának módja, rendje: A beérkezett pályázatokat az intézmény vezetősége értékeli és meghozza a döntést.

A pályázat elbírálásának határideje: 2017. augusztus 30.